Öppen repetition av Spöket på Canterhus

Den 13 november har Moomsteatern premiär för familjeföreställningen Spöket på Canterhus. På Malmö Scenfest välkomnar vi under en timme er att titta in på de pågående repetitionerna!

En modern familj köper att slott med anor för att komma ifrån det gamla livet och börja om. Det visar sig att där finns kvarlämnad personal och framför allt ett tjurigt spöke. Hur ska de kunna enas om utrymmet eller ens komma överens? För spöket vill ha familjen därifrån snarast möjligt men de är fast beslutade att stanna. Lösningen är en vacker kombination av magi och sanna känslor. En fartfylld, rolig och musikspäckad familjeföreställning med hela Moomsteaterns ensemble är på väg att växa fram – och på Malmö Scenfest har du chansen att titta in under arbetet.

Med fyra veckor kvar till premiär välkomnar Moomsteatern er in i sin salong för att se skådespelare, regissör och scenarbetares färd mot en varm och bombastisk upplevelse. Med en stor ensemble, massor av musik och humor som träffar både 11-åringen, pappa och mormor. Magisk scenografi, ljus och teknik skapar det hemsökta huset och färgstarka karaktärer berättar den omtyckta historien på vårt vis. Per Törnqvist skriver ett manus baserat på Oscar Wildes klassiker Spöket på Canterville, med alla roller specialskrivna för Moomsteaterns ensemble och gästskådespelare. Ola Hörling regisserar och Jan-Erik Sääf står för musiken. 

Moomsteatern
Olof Palmes plats 1

11.00 -12.00

Spelplatsen öppnar: 10.30 

För: 9+

Antal platser: 70

Antal bokningsbara platser: 50

Bokningslänk: https://billetto.se/e/moomsteatern-oppen-repetition-av-spoket-pa-canterhus-biljetter-567928

Språk: Svenska 

Tillgängligt

Vägbeskrivning

Recommended
Malmö stadsteater Öppen repetition av “Son Fader Moder“ Kom och…